Ska inte glömma :o

Höll på men beslutade mig att komma ihåg :) HAHA nästan.. Det var helt ärligt lisa som sa till mig..
Aja.. Skolan håller kind of på att döda mig just nu, men jag har inte fått panik än och jag har gjort mina uppgiter så jag känner mig nöjd och glad, men det borde jag inte eftersom jag fortfarande inte är klar!
Jaja, ni ska inte behöva läsa om mina livsproblem :P
 
Istället för att skriva massa poänglös text laddar jag upp lite bilder och satsar på ett mer strukturerat inlägg nästa gång! ;)
 
Randombilder från usa :) <3
 

Gymnasieångest :o

Något jag tror alla i min ålder har haft! Så fruktansvärt! Jag vet hur det känns.. 
Nu har även jag lämnat in mina papper och väntar på besked :o Jag tror att jag kommer in på linjen jag sökt så jag är ganska avslappnad. Men jag vet hur jobbigt högstadiet är efter nästan hela min tid i högstadiet. Eftersom jag går musikklass får vi även lite mer än andra klasser så jag har haft väldigt tuffa år hittils. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag ville gå. Jag visste ingenting. Men då sa min mamma att det vet ingen när man är 15 år. Sant insåg jag. Så jag bestämde mig för att välja något jag tycker är kul och intressant. :) Jag bara orkar inte plugga i 3 år till utan min gymnasietid ska bli kul! Yrken osv tänker jag på när jag är äldre efter gymnasiet :)
 
Mitt val ser ut såhär:
1. Estetik Media
2. Humanistiska 
3. Estet Musik
4. Estet Dans

Anledningen till att jag valde media är mest för att jag vill satsa mer på mitt fotograferande. Sen tror jag att jag kan bli riktigt bra på det om jag verkligen försöker :) Så jag ska försöka bli grym på PS så jag kan göra min egna headers och satsa lite mer på bloggen! :) Jag vill verkligen sprätta igång med detta nu så here we go again ^^ 
Jag har verkligen saknat er, fast nu har jag inte riktigt svarat på alla 26 kommentarer men när jag väl gör det hoppas jag att mina gamla vänner kommer tillbaka hit :) 
 
Ha det så fint :)
 
 
 
jaaaag i New York ^^
 

Nej nu ska jag ta tag i detta

Min blogg har under väldigt lång tid varit ouppdaterad. Vilket jag äntligen ändrar på! :)
Ska försöka att inte falla in i samma spår som vanligt genom att sluta efter några dagar utan nu ska jag fortsätta med detta :)
Jag ska nästan starta om min blogg helt och hållet och skriva om saker jag verkligen intresserar mig i. Det har blivit "många" (Kan inte skriva många eftersom jag aldrig blogga hähä..) tråkiga och ointressanta blogginlägg. Men nu ska jag ta tag i detta och istället fortsätta bloggen som mitt intresse :) So Here we go! :) Jag ska försöka dela med mig av mig själv allt jag kan och verkligen få min blogg till liv igen :)
 
Ha det fint mina saknade vänner :)
 
Random bild på ett blåbär? :)

RSS 2.0