Gymnasieångest :o

Något jag tror alla i min ålder har haft! Så fruktansvärt! Jag vet hur det känns.. 
Nu har även jag lämnat in mina papper och väntar på besked :o Jag tror att jag kommer in på linjen jag sökt så jag är ganska avslappnad. Men jag vet hur jobbigt högstadiet är efter nästan hela min tid i högstadiet. Eftersom jag går musikklass får vi även lite mer än andra klasser så jag har haft väldigt tuffa år hittils. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag ville gå. Jag visste ingenting. Men då sa min mamma att det vet ingen när man är 15 år. Sant insåg jag. Så jag bestämde mig för att välja något jag tycker är kul och intressant. :) Jag bara orkar inte plugga i 3 år till utan min gymnasietid ska bli kul! Yrken osv tänker jag på när jag är äldre efter gymnasiet :)
 
Mitt val ser ut såhär:
1. Estetik Media
2. Humanistiska 
3. Estet Musik
4. Estet Dans

Anledningen till att jag valde media är mest för att jag vill satsa mer på mitt fotograferande. Sen tror jag att jag kan bli riktigt bra på det om jag verkligen försöker :) Så jag ska försöka bli grym på PS så jag kan göra min egna headers och satsa lite mer på bloggen! :) Jag vill verkligen sprätta igång med detta nu så here we go again ^^ 
Jag har verkligen saknat er, fast nu har jag inte riktigt svarat på alla 26 kommentarer men när jag väl gör det hoppas jag att mina gamla vänner kommer tillbaka hit :) 
 
Ha det så fint :)
 
 
 
jaaaag i New York ^^
 

Kommentarer
Postat av: Ellen

Åh, gymnasieval är alltid svårt. Men verkar ändå som att du börjar ha lite koll på vad du vill :) Jag har också sådan ångest, fast snarare generell framtidsångest eftersom jag tar studenten om tre månader, haha! Kram på dig :)

2014-03-12 @ 17:11:28
URL: http://ellengrantz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0